Citroen DS3 1.6 eHDI 115 8v Tuning options (2011 onwards):

+%

Stage 1 Power

+%

Stage 1 Torque

Citroen C3

HDI Tuning heeft het meest recente ‘Boot mode Tricore’ programmeersysteem, wat ons de mogelijkheid geeft om het (tuningsbeschermde) SID807 + SID807EVO ECU van uw 1.6 eHDI binnen te komen. Deze tunings zijn geschikt voor de 1.6 8v motoren met 115 PK.

We hebben twee beschikbare opties. Eén die het roetfilter behoud, en de ander is ontworpen om het zonder roetfilter te stellen. De beste optie is om uw ECU toe te sturen, het is namelijk erg lastig om middels onze online tuningsservice de ECU te programmeren.

Stage 1 Remap DPF safe - 140 PK

Deze milde stage-1 tuning is ontworpen om veilig met het roetfilter systeem gebruikt te worden. Piekvermogen zal uitkomen op 140PK. Het maximale koppel zal uitkomen op 320 Nm. Rijeigenschappen worden verbeterd dankzij een bruikbaarder koppelverloop in het hele toerengebied en meer vermogen bovenin het toerengebied. Het roetfilter wordt behouden door het brandstof-lucht mengsel hoogwaardig te houden, waardoor uitstoot laag blijft. En dit alles binnen de veilige grenzen van uw koppeling en turbo.

Prijs £200.

Stage 1 + Remap Roetfilter verwijderen - 145 PK

De stage-1+ tuning is ontwikkeld voor diegenen die dat extra beetje vermogen willen, gecombineerd met de verwijdering van het foutgevoelige roetfilter. Piekvermogen met deze tuning is 145 PK en koppel komt op 320 NM, wat een groot verschil maakt in het karakter van uw auto. Onze roetfilter verwijderingssoftware kan ook zo geprogrammeerd worden dat de roetfilter temperatuursensoren, de druksensoren en de Lambda sensor verwijderd kunnen worden. Als u met één van deze een probleem hebt, is dit een goede oplossing. Deze tuning met verwijdering van roetfilter is uitgebreid getest op onze eigen project-auto, zodat wij kunnen garanderen dat het echt doet wat wij beloven en veilig is om te gebruiken.

Prijs £200.

Contact HDI Tuning

Thank you
Error occurred while sending email. Please try again later.